Biljetter till den här tävlingen kan vara antingen pappersbiljetter eller mobila överföringar. Du kan se vilket format som gäller för dig på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I bekräftelsemailet som du får när ordern har bekräftats
  • Från din Profil > Beställningar > Aktuell flik

När du vet vilket format som gäller för dig kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får dina biljetter.

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår FanProtect Guarantee ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

När säljaren har levererat kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransinformationen (som kurir, spårningsnummer, eventuellt beräknat leveransdatum...)

Mobil överföring

Biljetterna kommer att överföras till dig genom Wimbledon App (inte StubHub-appen) där du kommer att kunna öppna och använda dem.

När säljaren har levererat...

Du kommer att få två e-postmeddelanden:

• Från StubHub International för att bekräfta att biljetterna har levererats.
  • Från den ursprungliga biljettleverantören där de bekräftar att biljetterna har överförts och ger stegen för att acceptera dem.
    1. Klicka på länken och logga in med samma e-postadress som du fick detta meddelande till (det är samma e-postadress som du är registrerad med hos StubHub International). Du behöver bara skapa ett lösenord.
    2. Acceptera villkoren för att acceptera biljetterna.
    3. Ladda ner Wimbledon Official App och logga in med de skapade inloggningsuppgifterna.
    4. Klicka på 'Visa biljetter'.
    5. Du kan se tävlingskalendern – Vänligen välj den dag du köpte biljetter för.
    6. Du kan se biljetterna kopplade till ditt Wimbledon-konto. Din QR-kod blir synlig endast på evenemangsdagen.

Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Kontrollera även din skräppostmapp eller mappen för oönskad e-post för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Kan du fortfarande inte hitta den? Läs den här artikeln för mer information.

På evenemangsdagen...

Öppna helt enkelt biljetterna i Wimbledon App och skanna vid arenans ingång. Se till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det här sättet undviker du eventuella sista-minuten-krångel och kan njuta av din upplevelse till fullo!

StubHub International har inget kommersiellt förhållande med den nämnda tredjepartsappen. Dess inkludering i denna kommunikation är endast avsedd för informationsändamål.