Försöker du lägga till ett kort i din profil men lyckas inte? Eller vill du ta bort ett? Fortsätt läsa, så förklarar vi hur ;)

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur lägger jag till ett nytt kort?

Att lägga till ett nytt kort i din StubHub International-profil är enkelt! Följ dessa steg:

1. Logga in på din StubHub International-profil
  2. Gå till 'Betalningar' och fliken 'Betalningsmetoder'
  3. Tryck på 'Lägg till ny betalningsmetod'
  4. Fyll i de obligatoriska fälten: kortnummer, utgångsdatum månad, utgångsdatum år, CVV
  5. Tryck på 'Fortsätt' för att spara informationen

Kan inte lägga till kortet?

Om du har problem med att lägga till ditt kort, prova följande:

• Se till att fakturaadressen överensstämmer med vad din bank har registrerat, särskilt om du nyligen har flyttat.
  • Dubbelkolla CVV och se till att utgångsdatumet fortfarande är giltigt.
  • Lägg till ett mellannamn om det behövs.
  • Undvik att använda förbetalda kort.
  • Om problemen kvarstår, ring numret på baksidan av ditt kort för hjälp.

Hur uppdaterar jag ett befintligt kort?

1. Gå till 'Betalningar' och fliken 'Betalningsmetoder'
  2. Klicka på pennikonen bredvid det kort du vill ändra
  3. Fyll i de obligatoriska fälten: utgångsdatum månad, utgångsdatum år, CVV
  4. Klicka på 'Fortsätt' för att spara ändringarna

Observera: Du kan bara uppdatera utgångsdatumet och CVV. Om du har angett kortnumret felaktigt, följ stegen för att lägga till ett nytt kort.

Hur tar jag bort ett befintligt kort?

Av säkerhetsskäl kan du inte ta bort din betalningsinformation direkt. Vänligen kontakta oss för att begära borttagning av ett kredit- eller betalkort från ditt konto.

Om den här artikeln löste ditt problem, var vänlig betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.