Enkelt! ;) Logga bara in på ditt StubHub International-konto med den nuvarande e-postadressen och det befintliga lösenordet. Gå till Profil > Kontoinformation-fliken, klicka på Redigera kontoinformation och gör de nödvändiga ändringarna. Tryck sedan på Spara senast.

Du kan också göra det från avsnittet Inställningar... På fliken Kontakter, klicka på pennsymbolen bredvid din primära kontaktinformation, gör de nödvändiga ändringarna och spara.

Du kommer sedan behöva logga in med den nya e-postadressen och det befintliga lösenordet.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.