Försöker du ladda ner e-biljetterna från din profil men stöter på problem? Efter att du klickat på "Hämta biljetter", fick du ett fönster som visade ett felmeddelande?

Detta fel uppstår vanligtvis på grund av felaktiga inställningar i din Google Chrome-webbläsare. För att lösa problemet behöver du justera några inställningar i din webbläsare.

1. Gå till Inställningar i Google Chrome.
  2. Skriv "PDF" i sökfältet.
  3. Navigera till Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Ytterligare innehållsinställningar.
  5. Under PDF-dokument, välj alternativet "Hämta PDF:er".
  6. Försök sedan igen, och du kommer att kunna ladda ner dina biljetter.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.