Dina kampanjkoder kommer att finnas i avsnittet Plånbok i din profil.

Fortsätt läsa så förklarar vi mer om alla åtgärder du kan göra.

Hur du kontrollerar ditt saldo

För att se ditt tillgängliga saldo efter att ha lagt till en kampanjkod i ditt StubHub International-konto, navigera till 'Profil' > 'StubHub Plånbok'. Om kampanjkoden inte har lagts till förblir det fullständiga beloppet oförändrat.

Hur du kontrollerar kampanjkodens utgångsdatum

De flesta krediter som utfärdas av StubHub International är giltiga i ett helt år. Du kan verifiera utgångsdatumet genom att logga in på din 'Profil' och välja 'StubHub Plånbok'. Uppgiften om utgångsdatumet visas bredvid uttalandet "Giltig till {datum}".

Hur du lägger till en ny kampanjkod

StubHub Internationals kampanjkoder är skiftlägeskänsliga, så ange dem exakt som de visas, inklusive eventuella bindestreck. Du kan lägga till en kampanjkod antingen i ditt konto eller under köpprocessen.

• Från din profil: Om du har fått en kampanjkod och vill lägga till den i din profil för att använda senare
    1. Gå till fliken 'StubHub Plånbok'.
    2. Ange kampanjkoden i fältet 'Lägg till en kod'.
    3. Klicka på 'Lägg till' för att spara den.
  • Från kassan: Om du gör ett köp och vill lägga till en kampanjkod
    1. I fönstret 'Granska och köp', under avsnittet ORDER TOTAL, klicka på 'Hantera rabatter'.
    2. Du kan antingen välja en befintlig kopplad kampanjkod eller 'LÄGG TILL EN RABATTKOD' för att ange en ny.
    3. Tryck på 'Använd' för att uppdatera ditt köpbelopp.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.