Tjäna en konkurrenskraftig provision på giltiga köp på StubHub International.

Ge dina kunder möjligheten att köpa biljetter till tusentals liveevenemang och du kommer att tjäna en konkurrenskraftig provision på deras giltiga köp på StubHub International. StubHub International Affiliate Programme kommer att hjälpa dig att generera intäkter, utan att behöva hantera beställningar, leveranser och betalningar. Dessutom är det gratis att gå med.

Här är de viktigaste fördelarna du kommer att njuta av som en StubHub International affiliate:

• En konkurrenskraftig provision på giltiga köp på StubHub International som görs av dina webbplatsbesökare
  • En omfattande och lättanvänd API för full integration
  • Reguljära uppdateringar av kreativt material och innehåll
  • Tidiga uppdateringar om de mest sålda evenemangen och nya erbjudanden
  • Mer än ett decennium av marknadsledande e-handelsupplevelse
  • 30-dagars omlopp för valideringar
  • En cookie-längd på 30 dagar
  • Direkt tillgång till StubHub International Affiliate Programme och StubHub Internationals team

Vi skulle gärna vilja ha med dig ombord.

Gå med i vårt Affiliate Program.

Endast giltiga köp gjorda på StubHub International kvalificerar för StubHub International Affiliate Programme. Giltiga köp inkluderar inte några annullerade eller återbetalda transaktioner.