Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die zullen plaatsvinden in de Crypto.com Arena? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... hier gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik het?

Let op dat voor elk sportevenement de tickets zeer dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik het?

Er zijn 2 bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tabblad

Hieronder zullen we de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen, afhankelijk van het tickettype.

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bezorgbevestiging en een uitnodiging om ze vanuit je account te downloaden.

Bekijk je tickets

Log in op je account, ga naar "Bestellingen", "Open" tabblad, onder de transactie klik je op "Tickets ophalen" om ze te downloaden. Vergeet niet om ze af te drukken!

Mobiele Overdracht

De tickets worden overgedragen via de LA Lakers Official App (niet de StubHub App) door gebruik te maken van hetzelfde e-mailadres dat je hebt geregistreerd* in je StubHub International account. Vanuit dezelfde applicatie kun je ze openen, gebruiken en zelfs delen met je gasten.

Hoe controleer je dat? Makkelijk! Ga naar je profiel. In de ACCOUNTINFORMATIE-sectie kun je de informatie controleren die we aan je verkoper hebben verstrekt.

Zodra de verkoper de tickets overdraagt…

1. Je ontvangt een e-mail van de oorspronkelijke ticketverstrekker waarin wordt bevestigd dat de tickets zijn overgedragen en wordt gevraagd ze te accepteren zodat ze worden geüpload naar je LA Lakers Official App. Klik gewoon op de knop "Tickets accepteren".
    • Kun je de e-mail niet vinden? Controleer ook je SPAM-map om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist.
  2. Download de LA Lakers Official App en tik op "Tickets"
  3. Meld je aan met het e-mailadres dat je hebt geregistreerd in ons platform. En tik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" om een nieuw wachtwoord te genereren.
  4. Eenmaal ingelogd, kun je je tickets bekijken vanuit het gedeelte Tickets.

Op de dag van het evenement...

Open eenvoudigweg de tickets vanuit de LA Lakers Official App en scan bij de ingang van de locatie. Zorg ervoor dat je telefoon opgeladen is op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je optimaal van je ervaring genieten!

Let op dat gedownloade of geprinte tickets niet geldig zullen zijn.

Elke vermelding van de LA Lakers Official App is uitsluitend voor informatieve doeleinden en impliceert geen officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om continu te blijven verbeteren.