Heb je kaartjes gekocht voor een van de wedstrijden die in deze competitie worden gespeeld? Zo ja, leggen we je uit wanneer en hoe je de kaartjes zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de kaartjes heel dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs tot 48-24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je kaartjes op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

De tickets worden overgedragen via de UEFA Mobile Tickets App (Niet de StubHub App) door gebruik te maken van hetzelfde e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd in je StubHub International-account. Hoe kun je dat controleren? Makkelijk! Ga naar je profiel. In de ACCOUNTINFORMATIE-sectie kun je de informatie controleren die we aan je verkoper hebben verstrekt.

Vanuit dezelfde applicatie kun je ze openen, gebruiken en zelfs delen met je gasten.

Zodra de verkoper de tickets overdraagt...

1. Ontvang je een e-mail van de oorspronkelijke ticketprovider (UEFA Mobile Tickets App) waarin ze bevestigen dat de tickets zijn overgedragen. Kun je de e-mail niet vinden? Controleer ook je SPAM-map om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist.
  2. Tik op de link en log in met hetzelfde e-mailadres waarop je dit bericht hebt ontvangen (het is hetzelfde e-mailadres als waarop je bent geregistreerd bij StubHub International). Je hoeft alleen maar een wachtwoord te genereren.
  3. Download de UEFA Mobile Tickets-app, voer je e-mailadres in en klik op DOORGAAN.
  4. Je ontvangt een e-mail met een registratiecode. Voer deze in de app in en tik opnieuw op DOORGAAN.
  5. Daarna kun je toegang krijgen tot je tickets.

BELANGRIJK OM TE WETEN: Je QR-code is alleen zichtbaar op de dag van het evenement.

Op de dag van het evenement...

Open eenvoudigweg de tickets vanuit de UEFA Mobile Tickets-app en scan ze bij de ingang van de locatie. Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je optimaal van je ervaring genieten!

Let op dat gedownloade of geprinte tickets niet geldig zullen zijn.

Elke verwijzing naar UEFA, de UEFA Mobile Tickets-app is uitsluitend voor informatieve doeleinden en impliceert geen officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om continu te verbeteren.