Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die plaatsvinden in de Allianz Arena? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik de tickets?

Let op dat vanwege het sportevenement de tickets heel dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs slechts 24 uur voor het evenement.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn 2 leveringsopties voor dit evenement: elektronisch en mobiele overdracht.

Je kunt je tickettype op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien.
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt nadat de bestelling is bevestigd.
  • Vanuit je Profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tabblad

Als je het formaat kent dat bij jou hoort, zullen we hieronder uitleggen hoe je de tickets kunt ontvangen.

Print-at-Home

Je ontvangt de tickets als een PDF-bestand.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie heeft geüpload, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om het vanuit je account te downloaden.

Hoe krijg ik toegang tot ze? Log in op je Account, ga naar "Bestellingen", "Geopend" tabblad, onder de transactie, klik op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele Overdracht

Het is een digitaal ticket met een QR-code die je vanaf je smartphone moet laten zien.

Wanneer de tickets zijn geleverd...

1. We sturen je een e-mail waarin we bevestigen dat de tickets zijn geleverd. Er zijn 2 opties om er toegang toe te krijgen. Beide zijn even geldig.
    • E-mail met een link voor elk van de gekochte tickets. Om toegang te krijgen tot je tickets, moet je de links openen vanaf je smartphone.
    • E-mail met een of meer "Ticket accepteren" knoppen. Houd er rekening mee dat het één link is voor elke gast. Als je meer dan 1 ticket hebt gekocht, moet je op elke "Ticket accepteren" knop klikken die in de ontvangen e-mail verschijnt.
  2. Nadat je op de link(s) of de "Ticket accepteren" knoppen hebt geklikt, wordt er een nieuw venster geopend en wordt het pkpass-bestand gedownload.
    • Als je telefoon Android is, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de Download-app tik je op het ⠇-pictogram, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je die niet hebt, raden we hieronder enkele apps aan die je kunt gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets in je Wallet-app op te slaan.
    • Als je telefoon een iPhone is, hoef je geen externe app te downloaden, klik gewoon op "Toevoegen" om ze in Wallet op te slaan. Als je de link in de e-mail niet kunt openen, raden we aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen, en vervolgens op te slaan in je AppleWallet.
    • Als je telefoon een Windows Phone is, moet je Wallet Pass geïnstalleerd hebben.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je gewoon de Wallet-app, selecteer je het ticket of de tickets en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.