Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die zullen plaatsvinden in het Etihad Stadium? Als dat het geval is, zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets ontvangt. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik de tickets?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets zeer dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs slechts 24 uur voor het evenement.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn verschillende bezorgopties voor dit evenement

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen zie je deze informatie
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Via je profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tabblad

Nu je weet welk formaat bij jou hoort, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets ontvangt.

Elektronisch

Je ontvangt tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand uploadt naar de transactie, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om het vanuit je account te downloaden.

Hoe krijg je er toegang toe?

1. Meld je aan bij je StubHub International-account.
  2. Ga naar "Bestellingen", open het tabblad.
  3. Klik onder de transactie op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Print ze niet! Je moet ze scannen vanaf je mobiele apparaat.

Mobiel ticket

Het is een digitaal ticket dat je vanaf je smartphone moet laten zien. Dus je moet deze stappen volgen vanaf dezelfde mobiel.

Wanneer de tickets zijn afgeleverd...

1. Je ontvangt een e-mail met de link(s) naar de gekochte ticket(s) - Het is één URL per gast, echter, je vindt een link voor Android en een andere voor iOS.
  2. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als je een iOS- of Android-telefoon hebt.
    • Als je een Android-telefoon hebt, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de Download-app tik je op het ⠇ icoon, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je deze niet hebt, raden we hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in je Wallet-app.
    • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het tikken op "Toevoegen aan Apple Wallet", opent een pop-up met de toegangsbewijs.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm "Automatische selectie". Raak niets aan! Tik gewoon op "Gereed" om ze op te slaan in Wallet.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het tonen van je ticket op je smartphone bij de ingang van het stadion. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je eenvoudigweg de Wallet-app, selecteer je de ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Mobiele overdracht

Tickets worden mobiel afgeleverd en je kunt ze niet bekijken vanuit je StubHub International-account of StubHub-app. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen via de website van Manchester City met behulp van de volgende informatie:

• Achternaam
  • E-mailadres

Hetzelfde dat je hebt geregistreerd in je StubHub International-account. Hoe controleer je dat? Eenvoudig! Ga naar je profiel. In de sectie ACCOUNT INFO kun je de informatie controleren die we aan de verkoper hebben verstrekt.

Toegang tot de tickets

1. Je ontvangt een e-mail met de link(s) naar de gekochte ticket(s) - Het is één URL per gast, echter, je vindt een link voor Android en een andere voor iOS.
  2. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als je een iOS- of Android-telefoon hebt.
    • Als je een Android-telefoon hebt, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de Download-app tik je op het ⠇ icoon, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je deze niet hebt, raden we hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in je Wallet-app.
    • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het tikken op "Toevoegen aan Apple Wallet", opent een pop-up met de toegangsbewijs.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm "Automatische selectie". Raak niets aan! Tik gewoon op "Gereed" om ze op te slaan in Wallet.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het tonen van je ticket op je smartphone bij de ingang van het stadion. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je eenvoudigweg de Wallet-app, selecteer je de ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct afleveradres opgeeft. Om een tijdige levering te garanderen, raden we aan om een adres in Manchester op te geven. Als je het wilt wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de leveringsgegevens (zoals koerier, trackingnummer, misschien geschatte leveringsdatum...).

Elke verwijzing naar de website van Manchester City is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.