Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die plaatsvinden in het Anfield Stadium? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets ontvangt. Dus... laten we beginnen! ;)

Wanneer ontvang ik ze?

Let op, vanwege het sportevenement zullen de tickets worden uitgegeven door de organisator/promotor vlak voor het evenement, soms zelfs tot 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn 3 bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket herkennen op de volgende manieren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tabblad

Wetende welk formaat bij jou hoort, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Mobiel ticket

In plaats van een hard copy of PDF-ticket te gebruiken, wordt je ticket op je telefoon opgeslagen. Het ziet er vaak uit als een vierkante streepjescode, een QR-code genoemd.

Tijdens het evenement bekijk je het mobiele ticket op je telefoon om het bij de gate te scannen.

Wanneer de tickets worden afgeleverd, ontvang je een e-mail om je ticket te bekijken.

Mobiele overdracht

De tickets worden mobiel geleverd en je kunt ze niet zien in je StubHub International account of StubHub app. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen via de Liverpool-website met behulp van de volgende informatie:

• Achternaam
  • E-mailadres

Hetzelfde dat je hebt geregistreerd in je StubHub International-account. Hoe controleer je dat? Eenvoudig! Ga naar je profiel. In de sectie ACCOUNT INFO kun je de informatie controleren die we aan de verkoper hebben verstrekt.

Toegang tot de tickets

Zodra je tickets klaar zijn, ontvang je twee e-mails:

• Van StubHub International om je te informeren dat je bestelling is voltooid
  • Van de oorspronkelijke ticketaanbieder(Liverpool) om te bevestigen dat de tickets zijn overgedragen. Vervolgens,
    1. Open de bijgevoegde PDF die uitlegt hoe je de tickets kunt downloaden.
    2. Klik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "GPay - Opslaan op telefoon"
    3. Volg de stappen om te downloaden vanaf een mobiel apparaat (dit is niet mogelijk vanaf een desktop). Zorg ervoor dat je de tickets toevoegt aan de Wallet-app voordat je bij het stadion aankomt.

We herinneren je eraan dat het de verantwoordelijkheid is van de koper om deze instructies op te volgen. Helaas is StubHub International niet verantwoordelijk als de koper zich niet registreert in het Liverpool-portaal.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het tonen van je ticket op je smartphone bij de ingang van het stadion. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je eenvoudigweg de Wallet-app, selecteer je de ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct afleveradres opgeeft. Om een tijdige levering te garanderen, raden we aan een adres in Liverpool op te geven. Als je dit moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de bezorggegevens (zoals koerier, trackingnummer, misschien geschatte leveringsdatum...)

Elke verwijzing naar de Liverpool-website is alleen voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om ons te blijven verbeteren.