Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die plaatsvinden in het Emirates Stadium? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets ontvangt. Dus... laten we beginnen! ;)

Wanneer zal ik ze ontvangen?

Let op, vanwege het sportevenement worden de tickets zeer dicht bij het evenement uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Voor dit evenement zijn er 3 bezorgopties:

Je kunt je tickettype op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig"

Wanneer je het bijbehorende formaat weet, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Elektronisch

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand aan de transactie heeft geüpload, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze vanuit je account te downloaden.

Hoe krijg je er toegang toe?

Log in op je account, ga naar "Bestellingen", tabblad "Geopend", onder de transactie klik je op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele overdracht

De tickets worden mobiel geleverd en je kunt ze niet zien in je StubHub International-account of StubHub-app. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen via de Arsenal Official app met de volgende informatie:

• Voornaam, achternaam, e-mailadres - Dezelfde gegevens die je kunt vinden in je StubHub International-account.
    • Hoe controleer je dat? Makkelijk! Ga naar je profiel. In de sectie ACCOUNTINFORMATIE kun je de informatie controleren die we aan je verkoper hebben verstrekt.
  • Arsenal-lidmaatschapsnummer - Het is een 7-cijferige code die je kunt vinden in je Arsenal-account. Hieronder leggen we uit hoe je het gratis kunt krijgen.

Registratie

1. Installeer de Arsenal Official app op je mobiele apparaat. De tickets zullen niet zichtbaar zijn in je StubHub International-account.
  2. Tik op "Login" en vervolgens op "Member Login" om toegang te krijgen tot je tickets.
    • Als je al lid bent van Arsenal, voer dan gewoon je inloggegevens in (de 7 cijfers van je lidmaatschapsnummer en wachtwoord) en klik op "Login" om toegang te krijgen tot je profiel.
    • Als je nieuw bent, klik dan op "Sign Up" en vul het formulier Registratie Account in met dezelfde informatie die we eerder hebben genoemd (voornaam, achternaam, e-mailadres). Tik ten slotte op "Complete Registration" om het proces af te ronden. Je wordt dan doorgestuurd naar het inlogscherm waar je lidmaatschapsnummer zal verschijnen. Dit is de code die we nodig hebben!
  3. Geef ons de contactgegevens die je hebt opgegeven in het Arsenal-account, zodat de verkoper de tickets naar je kan overdragen. Ze hebben je volledige naam, e-mailadres en Arsenal-lidmaatschapsnummer nodig.
  4. De verkoper zal de tickets overdragen.

Bekijk je tickets

Zodra je tickets klaar zijn, ontvang je twee e-mails:

1. Van StubHub International om te informeren dat je bestelling is voltooid
  2. Van de oorspronkelijke ticketaanbieder (Arsenal) om te bevestigen dat de tickets zijn overgedragen. Het is belangrijk dat je ook je spam-inbox controleert en de details in de e-mail zorgvuldig leest.

Daarna moet je:

1. Open de Arsenal Official app en tik op "Member Login". Hier moet je het 7-cijferige lidmaatschaps-ID en het wachtwoord invoeren. Klik op "Login".
    1. Ga naar het tabblad "Profile"
    2. Klik op het pictogram "Digital Pass"
    3. Het digitale ticket verschijnt, controleer of de informatie correct is en tik vervolgens op "Open App" of "Add" om het op te slaan in je Google of Apple Wallet-app.
    4. Als je wordt gevraagd, klik dan op "Automatically Select" en vervolgens op "Done" om het in je Wallet-app op te slaan.
  2. Open de Google of Apple Wallet en klik op de pas. Vervolgens kun je de details van het ticket zien.

We herinneren je eraan dat het de verantwoordelijkheid van de koper is om deze instructies op te volgen. Helaas is StubHub International niet verantwoordelijk als de koper zich niet registreert in de Arsenal Official app.

Op de dag van het evenement...

1. Open de Apple Wallet-app
  2. Selecteer het ticket
  3. Scan bij de poort om toegang te krijgen tot het stadion en... geniet van de wedstrijd! ;)

Niet afdrukken

Onthoud alsjeblieft dat dit tickettype digitaal is. Dat betekent dat geprinte tickets niet geldig zullen zijn. Je hebt je telefoon nodig om het stadion binnen te gaan. Zorg er daarom voor dat je telefoon volledig is opgeladen op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je ten volle van je ervaring genieten!

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct bezorgadres opgeeft. Om een tijdige levering te garanderen, raden we aan om een adres in Londen op te geven. Als je het moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper heeft geleverd, ontvang je een e-mail met de bezorggegevens (koerier, volgnummer, mogelijk geschatte leveringsdatum...)

Elke vermelding van de Arsenal Official app is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.