In de meeste situaties kun je de leveringsmethode wijzigen vanuit je StubHub International-account. Het is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten om het bij te werken.

1. Ga naar je verkoop in je StubHub International-account.
  2. Klik op 'Wijzigingen aanbrengen'.
  3. Selecteer 'Ik moet het type ticket wijzigen'.
  4. Selecteer de nieuwe leveringsmethode en dien deze in.
  5. Wacht 5 minuten en vernieuw de pagina om de wijziging te zien.

Kun je het niet wijzigen of zie je de nieuwe leveringsmethode niet?

Als je het zelf niet kunt wijzigen, neem dan contact met ons op via dit formulier. Zorg ervoor dat je het formulier correct invult. Je verzoek heeft dan een grotere kans om automatisch goedgekeurd te worden.

• Voer je e-mailadres in dat je gebruikt voor StubHub International. Controleer deze informatie zorgvuldig, anders wordt je verzoek niet gevalideerd.
  • Voer tot 10 verkopen tegelijk in, gescheiden door komma's. Als je meer dan 1 verkoop invoert, heb je de optie om de antwoorden hieronder op alle verkopen toe te passen of om per verkoop antwoord te geven.
  • Geef aan of je klaar bent om de ticket(s) te leveren.
  • Selecteer de nieuwe leveringsmethode voor de verkoop/verkoop. Heb je vragen over welke je moet kiezen? Bekijk hier.
  • Als je verzoek wordt goedgekeurd, delen we automatisch de door jou verstrekte informatie met je koper, inclusief de nieuwe leveringsmethode, platform, bestanden en/of screenshots.
  • Tenzij je een fout hebt gemaakt, vul het formulier niet opnieuw in voor dezelfde verkoop. Je kunt je koper verwarren met verschillende informatie.
  • We raden aan om minstens een uur na de verkoop te wachten voordat je je verzoek indient. Als wachten niet mogelijk is, zal een handmatige beoordeling plaatsvinden tijdens onze kantooruren.

Weet je niet zeker welke leveringsmethode je moet kiezen?

Bekijk dit artikel over de verschillende leveringsmethoden die beschikbaar zijn op onze website.

Wil je de leveringsmethode van niet-verkochte aanbiedingen wijzigen?

We leggen hier uit hoe je dit zelf kunt doen.