Heb je tickets gekocht voor een wedstrijd die zal plaatsvinden in het Santiago Bernabeu-stadion? Zo ja, vergeet dan niet dit artikel te raadplegen om te begrijpen hoe je je tickets kunt ontvangen.

Wanneer?

Tickets voor veel sportevenementen worden pas vlak voor de wedstrijddatum afgedrukt. Soms zelfs pas 24 uur van tevoren. Maak je geen zorgen! Je zult je tickets op tijd ontvangen om van de wedstrijd te genieten ;)

Hoe?

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar:

Fysieke

Het kunnen fysieke tickets zijn of een seizoenskaart.

Afhankelijk van het tijdstip van je aankoop sturen we je bestelling per koerier op of leveren we deze persoonlijk op de dag van de wedstrijd.

• Verzending: Zorg ervoor dat je een geldig en volledig adres opgeeft. Als je wijzigingen wilt aanbrengen, kun je de te volgen stappen lezen. Zodra de verkoper het item verzendt, ontvang je een e-mail met verzendgegevens (zoals de koerier, het trackingnummer en mogelijk een geschatte leveringsdatum).
  • Last-minute aankoop: Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met je op om de levering in de buurt van de locatie op de dag van de wedstrijd te regelen. Zorg ervoor dat we een geldig e-mailadres en telefoonnummer hebben.

Indien u lidmaatschapskaarten ontvangt, dient u deze na de wedstrijd terug te sturen naar de eigenaar. U ontvangt instructies van de verkoper.

Mobiele overdracht

Het is een QR-code (PKPASS-formaat) met de tickets.

Wanneer de URL-tickets worden afgeleverd, ontvang je een bevestigingse-mail * waarin je wordt gevraagd de tickets te accepteren. Vervolgens word je doorgestuurd naar de link die door de verkoper is geregistreerd.

Je moet in gedachten houden dat:

• Als je een Android-telefoon hebt, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben. Als deze app niet beschikbaar is, kun je proberen andere vergelijkbare apps te downloaden (WalletPasses, Pass2U Wallet...).
  • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden, klik gewoon op "Toevoegen" om ze op te slaan in Wallet. Als je de link niet kunt openen vanuit de e-mail, raden we aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen en op te slaan in je Apple Wallet.
  • Als je een Windows Phone hebt, moet je Wallet Pass geïnstalleerd hebben.

* We vragen je om alsjeblieft aandacht te besteden aan al je e-mailmappen (Spam, Sociaal, Promoties, enz.), omdat de e-mail daar terecht kan komen.

Niet afdrukken!

Tickets die worden gedownload of afgedrukt in de volgende formaten zijn niet geldig:

• Afbeelding op een mobiel apparaat
  • PDF-bestand op een mobiel apparaat
  • Afbeelding van het mobiele ticket afgedrukt op papier.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, geef ons dan alsjeblieft een beoordeling hieronder en help ons om onszelf te blijven verbeteren.