Tickets voor deze wedstrijd kunnen op papier zijn of digitaal worden overgedragen. Je kunt jouw formaat op de volgende manieren zien:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie bekijken.
  • In de bevestigingse-mail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Via jouw profiel > Bestellingen > Huidige tabblad.

Als je weet welk formaat bij jou hoort, zal ik hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets heel dicht bij het evenement zelf worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur ervoor.

Als onderdeel van onze FanProtect Guarantee zorgen wij ervoor dat je jouw tickets op tijd ontvangt om van het evenement te kunnen genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct afleveradres opgeeft. Als je dit moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de leveringsgegevens (zoals de koerier, het volgnummer en mogelijk de geschatte leveringsdatum).

Digitale overdracht

De tickets worden naar jou overgedragen via de Wimbledon 2023 App (niet de StubHub-app), waar je ze kunt openen en gebruiken.

Zodra de verkoper heeft geleverd...

1. Ontvang je een e-mail van de oorspronkelijke ticketaanbieder waarin ze bevestigen dat de tickets zijn overgedragen.
    • Als je deze e-mail niet kunt vinden, controleer dan ook je spammap om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist.
  2. Tik op de link en log in met hetzelfde e-mailadres waarop je dit bericht hebt ontvangen (hetzelfde e-mailadres als waarmee je bent geregistreerd bij StubHub International). Je hoeft alleen een wachtwoord aan te maken.
  3. Download de Wimbledon 2023 App en log in met de aangemaakte inloggegevens. Daarna kun je toegang krijgen tot jouw tickets.

BELANGRIJK OM TE WETEN: Jouw QR-code is alleen zichtbaar op de dag van het evenement.

Op de dag van het evenement...

Open eenvoudigweg de tickets vanuit de Wimbledon 2023 App en scan ze bij de ingang van de locatie. Zorg ervoor dat jouw telefoon opgeladen is op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je ten volle van jouw ervaring genieten!

Print het niet

Let op: gedownloade of afgedrukte tickets in de volgende formaten zijn niet geldig.

• De ticketafbeelding op jouw telefoon.
  • Het PDF-bestand van het ticket op jouw telefoon.
  • De afgedrukte papieren versie van de ticketafbeelding.

Wil je meer weten over het gebruik van de Wimbledon 2023 app? Hier kun je een snelle handleiding vinden.

Elke vermelding of verwijzing naar de officiële Wimbledon-app is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel jouw vraag heeft beantwoord, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om onszelf te verbeteren.