Probeer je de e-tickets van je profiel te downloaden maar ondervind je problemen? Na het klikken op "Get tickets," kreeg je een venster met een foutmelding te zien?

Deze fout treedt meestal op door onjuiste instellingen in je Google Chrome-browser. Om dit probleem op te lossen, moet je enkele instellingen in je browser aanpassen.

1. Ga naar Instellingen in Google Chrome.
  2. Typ "PDF" in de zoekbalk.
  3. Navigeer naar Site-instellingen.
  4. Klik op Aanvullende inhoudsinstellingen.
  5. Selecteer onder PDF-documenten de optie "PDF's downloaden."
  6. Probeer het daarna opnieuw en je zult je tickets kunnen downloaden.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.