Verdien een competitieve commissie op geldige aankopen bij StubHub International.

Geef je klanten de mogelijkheid om tickets te kopen voor duizenden live-evenementen en verdien een competitieve commissie op hun geldige aankopen bij StubHub International. Het StubHub International Affiliate Programma helpt je om inkomsten te genereren, zonder dat je je hoeft bezig te houden met bestellingen, levering en betalingen. Bovendien is het gratis om lid te worden.

Hier zijn de belangrijkste voordelen die je zult ervaren als StubHub International affiliate:

• Een competitieve commissie op geldige aankopen bij StubHub International die worden gedaan door bezoekers van jouw site.
  • Een uitgebreide en gebruiksvriendelijke API voor volledige integratie.
  • Regelmatige updates van creatieve materialen en inhoud.
  • Tijdige updates over de best verkopende evenementen en nieuwe aanbiedingen.
  • Meer dan een decennium aan toonaangevende ervaring in e-commerce.
  • Een verwerkingsperiode van 30 dagen voor validaties.
  • Een cookie-lengte van 30 dagen.
  • Directe toegang tot het StubHub International Affiliate Programma en de teams van StubHub International.

We verwelkomen je graag als partner.

Word lid van ons Affiliate Programma

Alleen geldige aankopen bij StubHub International komen in aanmerking voor het StubHub International Affiliate Programma. Geldige aankopen omvatten geen geannuleerde of terugbetaalde transacties.