Weet u uw huidige wachtwoord maar wilt u het veranderen? Volg deze stappen om het te veranderen vanaf een desktop.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Contact'
  2. Selecteer 'Wachtwoord wijzigen'
  3. Volg de stappen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen vanaf uw laptop of mobiele app:

1. Op het inlogscherm, selecteer 'Wachtwoord vergeten?'
  2. Voer het e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw StubHub International account
  3. Controleer uw e-mail en volg de stappen. De e-mail om het wachtwoord te resetten niet ontvangen? Als u de e-mail om het wachtwoord te resetten niet heeft ontvangen, controleer dan uw spam- of ongewenste e-mailmappen.
    • Staat het er niet in: Wis de cache en cookies van uw internetbrowser. Probeer het wachtwoord opnieuw te resetten.
    • Heeft u ingelogd via Facebook? Als uw Facebook e-mail anders is dan uw e-mail van StubHub International, controleer dan die inbox.

Uw wachtwoord mag niet uw e-mailadres zijn. Het moet zijn:

• Tussen de 8 en 20 tekens
  • Een combinatie van cijfers, letters (hoofdletters of kleine letters), en/of speciale tekens