Weet je je wachtwoord niet meer of wil je het veranderen? Maak je geen zorgen! Er is een eenvoudige oplossing ;) Blijf lezen en we leggen uit hoe je het kunt bijwerken ;)

INHOUDSOPGAVE

Weet je je huidige wachtwoord maar wil je het veranderen?

Volg deze stappen om het vanaf een desktop te veranderen.

1. Ga naar 'Profiel' en klik in de sectie ACCOUNTINFORMATIE op 'Wachtwoord wijzigen'.
  2. Je moet je huidige wachtwoord invoeren en vervolgens een nieuw wachtwoord opgeven.
  3. Klik op 'Wachtwoord bijwerken' om het op te slaan.

Vergeet je het wachtwoord?

Probeer niet meer dan 3 keer in te loggen met het wachtwoord waarvan je denkt dat je het hebt. Je kunt je account blokkeren.

Kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen vanaf uw laptop of mobiele app:

1. Op het inlogscherm, selecteer 'Wachtwoord vergeten?'
  2. Voer het e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw StubHub International account
  3. Controleer uw e-mail en volg de stappen.

De e-mail om het wachtwoord te resetten niet ontvangen?

Als u de e-mail om het wachtwoord te resetten niet heeft ontvangen, controleer dan uw spam- of ongewenste e-mailmappen.

• Staat het er niet in: Wis de cache en cookies van uw internetbrowser. Probeer het wachtwoord opnieuw te resetten.
  • Heeft u ingelogd via Facebook? Als uw Facebook e-mail anders is dan uw e-mail van StubHub International, controleer dan die inbox.

Uw wachtwoord mag niet uw e-mailadres zijn. Het moet zijn:

• Tussen de 8 en 20 tekens
  • Een combinatie van cijfers, letters (hoofdletters of kleine letters), en/of speciale tekens

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.