Verkopers plaatsen hun tickets precies zoals ze die ontvangen van het primaire ticketbedrijf. Daarom bieden sommige evenementen slechts één leveringsmethode. Op de evenementpagina kunt u zoeken naar het tickettype dat het meest geschikt voor u is als er meerdere opties beschikbaar zijn.

• Elektronisch: Dit zijn PDF-bestanden die u downloadt en print voordat het evenement plaatsvindt. We raden niet aan om ze op uw telefoon te tonen.
  • Mobiele Overdracht: Er zijn drie soorten mobiele overdrachtstickets. U merkt alleen een verschil op bij de levering van de tickets.
    • Enkele URL/Token: Het oorspronkelijke platform stuurt een enkele link voor alle stoelen. Deze URL geeft toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijv. Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet...)
    • Een stoel, één URL: Het oorspronkelijke platform stuurt een link voor elke stoel. Deze URLs geven toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijv. Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet...)
    • Externe Mobiele Overdracht: De tickets worden geleverd via een app van een derde partij. Dit kan de locatie, artiest of de ticket-app zijn. U heeft een iPhone of Android-telefoon nodig om uw tickets bij de ingang te scannen.
  • Schermafbeelding: In enkele gevallen levert het oorspronkelijke platform de QR-tickets. Dit zijn mobiele tickets die u downloadt en opslaat op uw mobiele apparaat. U moet ze op uw telefoon of een ander mobiel apparaat tonen.
  • Fysiek: Dit kan papier, armbanden of andere harde exemplaren zijn. Deze tickets worden geleverd via een koeriersbedrijf. Veelvoorkomende koeriers zijn Royal Mail, UPS en FedEx, hoewel in sommige landen ook lokale bezorgbedrijven worden gebruikt. Let op: Royal Mail en UPS kunnen niet leveren aan postbusadressen.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.