Gebruik de StubHub-app om prijsmeldingen in te stellen of te verwijderen en ontvang meldingen in je account als evenementtickets aan je criteria voldoen.

Helaas is deze functionaliteit niet beschikbaar voor de website (desktop of mobiele website).

Hoe stel je een prijsmelding in?

1. Zoek je evenement op.
  2. Bovenaan, naast de naam van het evenement, verschijnt een klokpictogram met het dollarteken erin. Klik daarop.
  3. Selecteer het aantal tickets dat je nodig hebt.
  4. Selecteer de zone - als je een voorkeur hebt.
  5. Schrijf een prijs onder de vraag 'Maximale prijs per ticket?'
  6. Klik op 'Opslaan'.

Hoe bewerk je een prijsmelding?

Je kunt je melding op elk moment wijzigen.

1. Tik op het tabblad 'Profiel'.
  2. Ga naar 'Prijsmeldingen'.
  3. Zoek en klik op de prijsmelding die je wilt bijwerken.
  4. Je kunt alle details wijzigen (aantal tickets, zone en prijs).
  5. Tik ten slotte op 'Opslaan'.

Hoe verwijder je een prijsmelding?

Als je de prijsmelding niet meer nodig hebt of wilt hebben...

1. Tik op het tabblad 'Profiel'.
  2. Ga naar 'Prijsmeldingen'.
  3. Zoek en klik op de prijsmelding die je wilt bijwerken.
  4. Klik op het prullenbakpictogram.
  5. Tik ten slotte op 'Ja' om te bevestigen dat je zeker weet dat je de melding wilt verwijderen.