Gebruik de StubHub App om waarschuwingen in te stellen en meldingen te ontvangen wanneer tickets aan uw gewenste prijsklasse en zitvoorkeuren voldoen. U kunt waarschuwingen ook op elk moment verwijderen. Let op dat deze functionaliteit niet beschikbaar is op de website (desktop of mobiele web).

Hoe stel je een prijswaarschuwing in?

1. Zoek uw evenement
  2. Klik bovenaan, naast de naam van het evenement, op het klokpictogram met een dollarsymbool erin
  3. Selecteer het aantal tickets dat u nodig heeft
  4. Kies een zitplaatszone, als u een voorkeur heeft
  5. Voer uw maximale prijs per ticket in
  6. Klik op 'Opslaan'

Hoe bewerk je een prijswaarschuwing?

U kunt uw waarschuwing op elk moment aanpassen.

1. Tik op het tabblad 'Profiel'
  2. Ga naar 'Prijswaarschuwingen'
  3. Zoek en klik op de prijswaarschuwing die u wilt bijwerken
  4. Wijzig de details (aantal tickets, zone en prijs)
  5. Tik op 'Opslaan'

Hoe verwijder je een prijswaarschuwing?

1. Tik op het tabblad 'Profiel'
  2. Ga naar 'Prijswaarschuwingen'
  3. Zoek en klik op de prijswaarschuwing die u wilt verwijderen
  4. Klik op het prullenbakpictogram
  5. Tik op 'Ja' om te bevestigen dat u de waarschuwing wilt verwijderen

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.