Det finns två alternativ:

• Från evenemangssidan: i det övre högra hörnet hittar du en valutaikon. Klicka där för att välja den du föredrar. Om "Händelsevaluta (ingen prisomvandling)" visas betyder det att den är densamma som händelsens land.
  • Från hemsidan på vår hemsida: i det nedre högra hörnet hittar du avsnittet EVENT VALUTA. Genom att klicka där kan du göra samma konfiguration.

Meddela dig bara att om du köper biljetter kommer betalningen att ske i samma valuta som det land där evenemanget var.