Mottagningsdatumet är det datum då du personligen kommer att få biljetterna. Det innebär att om de säljs är du redo att leverera dem till köparen. Du kan leverera biljetter före detta datum.

I den här artikeln kommer vi att förklara stegen för att uppdatera detta datum i din

Nytt mottagningsdatum i en annonsering

Du kan ändra det när som helst innan biljetterna säljs.

• Ändra mottagningsdatumet på en dator

1. Gå till Mina biljetter > Annonseringar

2. Klicka på Redigera annonsering

3. Under "Du får biljetterna senast" klickar du på datumet eller kalendern för att välja en ny dag

4. Klicka på Spara

• Ändra ett mottagningsdatum i StubHub-appen

1. Tryck på Sälj > Aktiva annonseringar

2. Tryck på Biljetter mottagna

3. Välj ett nytt datum

4. Tryck på klar

Nytt mottagningsdatum för en försäljning

Om du vill ändra datumet då du ska få biljetterna för en StubHub International-försäljning:

1. Gå till Mina biljetter > Försäljningar

2. Klicka på Gör ändringar

3. Välj det nya datumet då du ska få biljetterna

4. Spara

VIKTIGT: Köparen har 24 timmar på sig att godkänna ändringen. Om de inte gör det debiterar vi ditt kreditkort enligt våra säljarpolicyer.