StubHub är en marknadsplats där fans köper och säljer biljetter från och till varandra. Beställningar mellan enskilda personer kan inte bytas ut när transaktionen väl har slutförts. Om du inte längre vill ha dina biljetter kan du enkelt annonsera dem på nytt på StubHub utan extra kostnad.

1. Öppna menyn Mina biljetter från sidrubriken.
2. Välj Beställningar på rullgardinsmenyn.
3. Leta reda på beställningen som du vill sälja vidare.
4. Klicka på Sälj dina biljetter.
5. Välj vilka platser som du vill sälja vidare.
6. Bestäm ett pris per biljett och välj önskad utbetalningsmetod.
 7. Klicka på Annonsera biljetter.

Om du säljer vidare biljetter som du inte har fått ännu ska du ange att du inte har dem i din ägo. När dina biljetter har sålts vidare ska du kontakta oss och ange beställningsnumret. Vi hjälper dig att samordna leveransen till den slutliga köparen.

Om du säljer vidare biljetter som du redan har i din ägo ska du välja Omedelbar leverans. När du har fått en försäljningsbekräftelse via e-post har du 72 timmar på dig att skicka dina biljetter till köparen.