W celu zapewnienia bezpieczeństwa konta, StubHub International blokuje konto na 3 minuty po trzech nieudanych próbach logowania.


Jeśli nadal nie pamiętasz hasła po 3-minutowym blokadzie, poproś o jego zresetowanie.



Jeśli ten artykuł rozwiązał twoje pytanie, proszę o ocenę poniżej i pomóż nam w dalszym doskonaleniu.