Er zijn twee mogelijkheden:

• Vanaf de evenementpagina: in de rechterbovenhoek vindt u een valutapictogram. Klik daar om degene te kiezen die u verkiest. Als "Evenementvaluta (geen prijsomrekening)" verschijnt, betekent dit dat het hetzelfde is als het land van het evenement.
  • Vanaf de startpagina van onze website: in de rechter benedenhoek vindt u de sectie EVENT CURRENCY. Door daar te klikken, kunt u dezelfde configuratie maken.

Laat u weten dat als u kaartjes koopt, de betaling zal plaatsvinden in dezelfde valuta van het land van het evenement.