Er zijn enkele veel voorkomende redenen waarom je je gepubliceerde aanbieding niet op StubHub International kunt vinden:

Wanneer je aanbiedingen op prijs sorteert, houd er dan rekening mee dat de prijs die kopers zien (de totaalprijs) StubHub International-kosten omvat en iets hoger is dan de prijs die je tijdens het aanbiedingsproces hebt ingesteld.

Als het evenement binnenkort plaatsvindt, kunnen we aanbiedingen voor kopers blokkeren als we niet kunnen garanderen dat ze de tickets op tijd ontvangen.

Als het evenement wordt aangeboden via de last-minute-service, contact opnemen op om te zien of we een soortgelijke regeling kunnen treffen voor jouw aanbieding. Voeg de aanbiedings-ID, het PDF-bestand of een foto van de aangeboden tickets toe met eventuele andere informatie die relevant is voor de aanbieding.